tiistai 27. syyskuuta 2016

9 x Viime aikoina

Viime aikoina tapahtuneita hauskoja ja hassuja juttuja, joiden kuvituksena on pari räpsyä  pyöräilyreissulta Stanley Parkiin:- Viimeisen viikon aikana Gia on kertonut pukeutuvansa Halloweenina näiksi hahmoiksi: catwoman, puppy, superman, spider, monkey ja wolf.

- Hän on lisäksi antanut mulle kaksi asuvaihtoehtoa, jotka on apina ja hämähäkki.

- Gia on niin pieni, että hänet täytyy aina viedä vessaan ja nostaa pöntölle. Hän myös haluaa kakkarauhan ja aina kirjan luettavakseen. Tänään, kun Gia huusi olevansa valmis ja menin nostamaan hänet alas pöntöltä, hän osoittaa sinne ja huutaa "OOH LOOK AT THAT ROSA! How big is that!!?" ja pyysi mua katsomaan kakkaansa. Hahaha

- Gia myös sanoi mulle yks päivä "You´re like a bad bad dog Rosa" ?!

- Laitoin tänään vaipan vahingossa pesukoneeseen, joten avatessani sieltä löytyi kiva ylläri.

- Oon lukemassa jo neljättä Harry Potter -kirjaa ja oon ihan koukussa! Skippasin eilen illalla salin ja luin neljä tuntia putkeen. Hups!

- Oon lukenut kolmen kuukauden aikana kuus ja puol kirjaa. Enemmän kuin vuosiin, jos koulukirjoja ei lasketa!

- Lucia sanoi mulle yks päivä, että näytin ihan pojalta lippis päässä ilman meikkiä ollessani. Hän on aina myös tosi yllättynyt, kun mulla on ripauskin meikkiä naamassa ja saattaa kysyä, että miten näytän yhtäkkiä niin nätiltä.. Näistä kauhistuneena oon vähän yrittänyt tsempata, koska kaikki mut tuntevat tietää, että tykkään laittautua ja täällä kuljen spugena 6/7 päivää viikosta haha!

- Joka itseasiassa muuttuu, kun nyt alan työskentelemään Marimekolla kolme vuoroa viikossa. Mun työviikot tästä lähtien on 6 päivää per viikko ja reilut 50 tuntia. Toivottakaa onnea! 

- Tyttöjen lempibiisit tällä hetkellä on What does the fox say ja PNY - Gangnam Style.

<3: Rosalina

1 kommentti: