torstai 20. lokakuuta 2016

Viikko yksin tyttöjen kanssa

Moikka kaikille! 

Oon viettänyt viimeiset neljä päivää kotona 24/7 tyttöjen kanssa, koska mun host vanhemmat lähti Kaliforniaan Palm Springsiin viikoksi. Stressasin alkuun, että mitenkähän nämä päivät tulee menemään ja mitä jos jotain tapahtuu, kun oon yksin tyttöjen kanssa? Huoli siitä oli kuitenkin turha, meillä on mennyt tosi hyvin. Lukuunottamatta sitä, että heti ensimmäisenä yönä 3 tunnin unien jälkeen tytöt alkoi herättämään mua aamu 3 lähtien joka tunti ja loppujen lopuksi heräsi lopullisesti viideltä... Kaksi seuraavaa yötä noudatti melkeen samaa kaavaa ja viikonloppu meni 4-5 tunnin unilla per yö. Vihdoin viimein viime yönä (sunnuntain ja maanantain välinen yö) sain nukuttua kunnon yöunet, kun Lucia ei koputellut mun oveen yömyöhään ja Gia päätti nukkua aamu 7 asti. 

Viikonloppuna meillä oli kuitenkin kivaa. Perjantai-iltana vietettiin kotona leffailtaa ja katsottiin ampparielokuva. Lauantaina piti kiirettä, koska Lucialla oli jalkapallokuvaukset ja kaksi tanssituntia, joiden jälkeen lähdettiin kiireenvilkkaa elokuvateattetiin. Sunnuntaina taas mentiin Science Worldiin, joka on lapsille kuin Heureka :) Nyt maanantaina alkoi taas kouluviikko, joten vietän päivät pääasiassa Gian kanssa vähän rauhallisemmissa merkeissä. Oonko ilkeä, kun mietin mielessäni, että JES Gian päikkäriaika?!? Tuntuu pahalta, mutta tarviin mun oman rauhan...

Tää kulunut aika kotona kahden lapsen kanssa on saanut kyllä tajuamaan, että en itse halua lapsia piiiiitkään aikaan. Joku päivä kyllä, mutta hyvällä omalla tunnolla vietän vielä muutaman vuoden täydessä vapaudessa haha! Ja nyt ymmärrän myös yksinhuoltajaäitejä, kuinka rankkaa heillä mahtaakaan olla pyörittää arkea ja pitää yksin huolta lapsista.. Huhhuh! Kaikesta huolimatta meillä on ollut tosi kivaa, mutta pakko myöntää, että odotan torstaiaamua ja sitä, että saan nukkua pitkään ilman herätyskelloa. Ja että 11 päivän työputken jälkeen mulla on yks vapaapäivä. (Se siitä pitkään nukkumisesta, kun heräsin 6.45 Gian huutaessa isälleen "I want Tom and Jerry papa!!". Loikoilin kuitenkin sängyssä ysiin asti :)) 

Hauskoja letkautuksia viikonlopulta:

- Oltiin lähdössä sunnuntaina Science Worldiin ja laitoin kaikkien yllätykseksi jotain muuta päälle kun kollarit/juoksuhousut. Laitoin tosiaan farkut jalkaan ja Lucian ensimmäinen kommenti meni kutakuinkin näin: "Your bum looks so cute when you´re wearing jeans Rosa!!" ja seuraavaksi "it looks just like mine!!" Jep.

- Kysyin Lucialta, että mikä on hänen lempijuttu menneeltä viikolta ja vastauksena kuuluu: "Se kun mä ja Gia koputettiin sun oveen yöllä ja nähtiin sut pikkarit jalassa!!"

- Oltiin Gian kanssa ajelemassa hakemaan Luciaa baletista ja kuunneltiin radiota. Sieltä kuuluu Draken One Dance ja Gia sanoo mulle, että "This song is so cool!!" hhahaha! Gia on myös Justin Bieber fani ja tunnistaa sen kaikki kappaleet. Aina, kun joku niistä tulee radiosta huutaa hän kimeällä äänellä "BIIEBERR!!" <3 !


Terkuin,
Rosalina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti