tiistai 13. joulukuuta 2016

Winter Wonderland


Vancouverissa ei ole kuulemma satanut lunta kunnolla ainakaan kahtena viime talvena, mutta nyt kaupunki on kuin winter wonderland! Viikon ajan täällä on satanut lisää lunta melkeen joka päivä ja alussa koko kaupunki meni ihan sekaisin. Ihmiset ei tiedä miten ajaa lumessa ja muutenkin teistä pidettiin tosi huonosti huolta, koska lumimyräkät tuli yllätyksenä, eikä oletettu, että lumi pysyisi maassa muutamaa sekuntia pidempään. Lucia on ihan innoissaan lumesta ja rakennettiinkin jo lumiukko ja hän on joka päivä pihalla koulun jälkeen ja leikkii lumessa. Gia ja mä ei olla ihan yhtä innoissaan. Muuten olisin, mutta oon vieläkin kuukauden on-offailun jälkeen kipeä. Hain perjantaina antibioottikuurin lääkäriltä, jotta tää kipuilu vihdoin helpottaisi... Mulla on menossa 13 päivän työputki, joten ei paljoa naurata olla kipeenä! 


Tässä postauksessa on kuvia lumisesta New Westminsterista ja mun ja Gian tutkimusmatkasta puistoon :) (puin Giaa varmaan 10 minuuttia ja valmistauduttiin tutkimusmatkaan eväillä ja kameralla, mutta viiden minuutin puistoilun jälkeen hän sanoo, että haluaa kotiin. Oli kuulemma liian jäistä ja lumista). 









<3: Rosalina

1 kommentti:

  1. Ihanan lumista!! Voi kunpa täälläkin ois!! Gia pieni höpsö ihanuus❤Paranisit nyt tosi pikaisesti murunen❤Ja kerro teidän Joulusta siellä!

    VastaaPoista