torstai 28. heinäkuuta 2016

Sekalaisia kuvia

Hups, ensimmäisestä postauksesta on vierähtänyt jo kuukausi. Kirjoittaminen on tuntunut jotenkin ylitsepääsemättömän hankalalta ja oon vältellyt blogia, mutta nyt painostuksen alaisena päätin tulla laittamaan muutamia satunnaisia kuvia heinäkuulta. Täältä pesee!


Louis 10 viikkoa vanha koiranpentu, joka oli meillä kylässä futiksen kisakatsomossa! 


Pascal on syntynyt Ranskassa, joten meillä järjestettiin kisakatsomo. Tv tuotiin pihalle ja Lucia oli askarrellut lippuja koristeeksi. Tunnelma oli vaan aika alhaalla, kun Ranska hävisi. 


Pascal osti koripallot ja saatiin perhetutuilta kori, jotta voin opettaa tytöille vähän korista. Gialla on söpö Hello Kitty -minipallo ja kuten kuvasta saattaa huomata hän rakastaa Minni -hiirtä! Gia on pitänyt noita korvia päässään joka päivä (ja yö..) varmaan viimeiset pari viikkoa, aaaw!


Lucia pallottelee!


Ja koska mä otin kuvia, niin Giankin piti hakea oma kamera ja kuvata!


Nämä kuvat on eiliseltä English Baylta. Täällä on n. kuukauden kestävä tapahtuma nimeltä Celebration of Lights. Se on käytännössä ilotulitus kilpailu English Baylla ja maat kilpailee toisiaan vastaan keskiviikkoisin ja lauantaisin. Oltiin eilen katsomassa Australian showta ja lauantaina on vuorossa USA. Ilotulitukset oli ihan mahtavia, enkä oo ikinä nähnyt niin hienoja! Merellä oli kymmeniä veneitä ja laivoja, joista ilotulitteet lähetettiin ja show kestää n. 30 min. Siihen kuuluu myös musiikki, jota soitettiin rannalla. Kuvaaminen oli vähän hankalaa kameralla, mutta alla pari ihan ok kuvaa.



t. Rosalina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti